. .
informatie zeewier
Biologische Agar agar voor het maken van smoothie, taart, gelei, mousse, jam
Agar agar (E406) is 100 % natuurlijk. Het wordt in veel producten gebruikt als verdikkingsmiddel of emulgator. Het staat als additief geregistreerd met E406 in de internationale Codex Alimentarius.
Agar Agar kan een grote hoeveelheid vocht opnemen. Twee gram in een halve liter melk of water dat gedurende 5 minuten wordt gekookt, koelt af tot een gelei met een aangename textuur. Dit kan ook gegeten worden als tussengerecht of platte taart/vlaai. Het volstaat hiervoor om de nog warme massa op smaak te brengen met suiker.
Het woord agar-agar komt uit het Maleis en betekent gelei.
Klantbeoordeling: 9.5 bij
Privacybeleid | Disclaimer | Alg. voorwaarden | SitemapRetourneren | Levertijd | Verzendkosten | Betaalmethodes | Garantie | Klachten
© 2012 - 2023 Zeewierwinkel
Geregistreerd bij:
Ontwerp en design: