Zeewierwinkel is lid van Webwinkelkeur. Meer informatie...
Zeewierwinkel is geregistreerd bij Skal Biocontrole. Meer informatie...
informatie over zeewier
Informatie Iers mos & Informatie Sea moss
Agar-agar is een natuurlijke polysacharide, gewonnen uit verschillende soorten rood zeewier en een veganistisch alternatief voor "traditionele" gelatine. Het woord agar-agar komt uit het Maleis en betekent gelei.
Agar wordt gebruikt als geleermiddel, verdikkingsmiddel en stabilisator. Agar agar is gelerend en stabiliserend in jam, gelei, sappen, compotes, taarten, vla, yoghurt, wrongel, etc. Agar agar is een verdikkingsmiddel, in lage concentratie, in vla, ijs, mayonaise en andere sauzen.
Voorafgaande voorbereiding is vereist in drie stappen: Los op in warm water en kook onder krachtig roeren tot het volledig is opgelost. Gelvorming treedt op bij afkoeling en het behoudt de textuur bij kamertemperatuur.
Zeer zachte textuur: 0,8 g per 500 ml.
Zachte textuur 1,5 g per 500 ml.
Harde textuur 5 g per 500 ml.
Zeer harde textuur 7 g per 500 ml.
De resultaten zijn gebaseerd op tests uitgevoerd door PORTO-MUIÑOS. We raden elke gebruiker aan zijn eigen tests uit te voeren en zijn specifieke resultaten te controleren.
Agar-Agar (E-406) poeder van biologische oorsprong
Klantbeoordeling: 9.5 bij
Privacybeleid | Disclaimer | Alg. voorwaarden | SitemapRetourneren | Levertijd | Verzendkosten | Betaalmethodes | Garantie | Klachten
Zeewierwinkel is geregistreerd bij:
06 27 40 75 36
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ontwerp en design: