Winkelwagen leeg

Bedrijfsgegevens

  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Adres: Zeewierwinkel, Oudeschans 21, 1011 KS Amsterdam, Nederland
  • Kamer van Koophandel: 55989268
  • BTW-nummer: NL001524490B22
  • Bank Ibannummer: NL03 ASNB 8821 1241 69  t.n.v. Zeewierwinkel, Oudeschans 21, 1011 KS Amsterdam. Bank BIC-code: ASNBNL21. Banknaam: ASN Bank

Stichting Webwinkelkeur

Zeewierwinkel is lid van Stichting WebwinkelKeur, het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Lees meer over de voordelen...

Skal Biocontrole

Zeewierwinkel is geregistreerd bij Skal Biocontrole.

Zeewierwinkel verkoopt biologisch gecertificeerd zeewier uit Europa. Stichting Skal Biocontrole controleert namens de overheid de gehele biologische productieketen. Zeewierwinkel is geregistreerd bij Skal Biocontrole. Lees meer...

Over Zeewierwinkel

Zeewierwinkel heeft een compleet aanbod van voedings, verzorgings- en gezondheidsproducten op basis van zeewier onder andere van de merknaam Marinoë (een Frans, ambachtelijk merk met biologsiche zeewierproducten), AlgAran, Ocean Desert Food, Zilte Oogst, Seetangle, Biobites en Zeewaar.

Zeewierwinkel is gestart in september 2012. Sindsdien merken wij een enorme toename van belangstelling voor zeewier. Bij aanvang van de Zeewierwinkel voerden wij nog de  slogan 'Zeewier, groente van toekomst!'. Tegenwoordig zeggen we liever dat zeewier dé groente van nu is!

Vrijwel alle zeewier in onze producten komt uit Europa (Frankrijk, Ierland, Spanje, Nederland). Ons zeewierassortiment is uitgebreid met voedings- en verzorgingsproducten van het Spaanse merk Porto Muiños, het Ierse merk Algaran en het Franse merk Marinoë. De producten van Porto Muiños, Algaran en Marinoë zijn biologisch gecertificeerd en hebben een uitstekende prijskwaliteitsverhouding.

Yourwell, gespecialiseerd in de marketing en verkoop van natuurlijke voeding, verzorging en gezondheid, brengt in Nederland de producten op de markt. Zeewierwinkel werkt nauw samen met Yourwell.

Veel informatie over zeewier vind je op deze site onder het menu ter linkerzijde: 'Informatie zeewier'. Deze informatie is afkomstig van de Stichting Zeewierwijzer.

Zeewier uit Europa

Bijkomend voordeel is dat deze zeewier uit Europa komt (en NIET uit Japan) i.c. uit Frankrijk en Ierland.

Duurzame zeewierproductie en oogst

De zeewieren worden op een duurzame manier in het wild geoogst, en sinds kort mag een aantal zelfs het biologische keurmerk voeren omdat ze afkomstig zijn uit een gebied in de Atlantische oceaan waar de zeewieren een biologisch keurmerk mogen voeren.

Producten met Nederlands zeewier

Daarnaast verkopen wij nu in samenwerking met de Universiteit Wageningen ook de eerste met producten met Nederlands zeewier uit de Oosterschelde: zeezout met zeewier en mayonaise met zeewier.

Chips met zeewier - 'Chips uit Zee'

Tevens zijn wij verdeler van het unieke product 'Chips uit Zee'. Momenteel leveren wij deze producten al uit aan vele vis-, natuurvoeding-, gezondheidswinkels en restaurants in Nederland en België. En natuurlijk leveren wij veel aan de consument!