Afdrukken

Zeewier producten zijn in beperkte mate verkrijgbaar in Nederland. Daarom ook bestaat deze webshop sinds september 2012. Met een ruim assortiment van voedingsproducten met zeewier, verzorgingsproducten met zeewier en gezondheidsproducten met zeewier.

Zeewier en voeding

Zeewier en gezondheid

Zeewier en verzorging

Zeewier kopen: waar koop je zeewier?

Waar kunt je zeewier kopen? Een vraag die veel gesteld wordt.

Zeewier gerechten kopen in restaurants

In steeds meer restaurant kun je zeewiergerechten kopen. Vaak zie je daar ook aan zeewier verwante producten te koop zoals lamsoor en zeekraal.

Zeewier kopen op de markt

In het verleden: op de Pure Markt in Amsterdam kon je regelmatig zeewier kopen. Zeewierwinkel stond regelmatig op de Pure Markt in Amsterdam op het Amstelveld en op Franckendael. Dit zijn leuke sfeervolle markten waar je allerlei heerlijk etenswaar kunt kopen vaak ook van biologische oorsprong. De markt bestaat nog steeds alleen verkoopt Zeewierwinkel er geen zeewier meer.

Zeewier kopen: voedingsupplementen met zeewier

In gezondheidswinkels en drogisterijen vind je steeds vaker voedingssupplementen op basis van zeewier en algen (Spirulina, chlorella, blaaswier en kelp). In de homeopathie wordt o.a ook kelp en blaaswier gebruikt. De laatste tijd verschijnen er ook steeds meer algen-olie preparaten met omega 3 (een vegetarisch alternatief voor visolie).

Zeewier koop je bij Zeewierwinkel :)