Winkelwagen is leeg

Zeewierwinkel Nieuwsbrief   April 2015
Bezoek Zeewierwinkel.nl
Like ons op Facebook
 
Volg ons op Twitter
ZEEKRAALZILT
 
 
€ 3,75
 
Zeekraalzilt is 100% gedroogde zeekraal, vol zilte mineralen uit zee en kwelder. Kruidige, vezelrijke zoutvervanger. Voor salade, vis, pizza en saus. Verpakt in een flesje met handige maaldop om door het malen smaak en geur te versterken.
 
ZEEWIER MAYONAISE
 
 
€ 3,95
 
Zilte Oogst mayonaise met zeewier met een smaakbeleving! Heerlijk op een cracker met kaas, bij vis, schelp- en schaaldieren. Het zeewier in de maynaise wordt geteeld in de Oosterschelde.
WAKAME
 
 
€ 3,45
 
Wakame is een bruinwier en zeer gemakkelijk in gebruik. Geeft extra smaak aan visgerechten, salades. Lekker op pizza's. Laat de wakame 10 minuten weken in water en laat het daarna uitlekken. Zacht van structuur en smaak.
BLAASWIER CAPSULES
 
 
€ 16,95
 
Blaaswier is een voedingssupplement. Het bevordert de stofwisseling en de afvoer van vetten ondersteunt de darmwerking eetlustremmend. Rijk aan jodium en daarmee ondersteunt het de schildklier.
NAAR DE WINKEL
Zeewierwinkel is sinds kort lid van de Stichting Webwinkelkeur, het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen.
 
De stichting biedt klanten de mogelijkheid om Zeewierwinkel te beoordelen. Daarvoor sturen wij u vandaag via de Stichting Webwinkelkeur een uitnodiging. Wij zijn blij als u een beoordeling plaatst. Alvast hartelijk dank!
 
 
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
 
Recepten met zeewier
 
Binnenkort starten wij met een receptenblog op onze website.
Zodra we van start gaan, brengen we u op de hoogte. Tot die tijd verwijzen wij graag naar onze collega's van de Stichting Zeewierwijzer. Op hun site staan veel recepten met zeewier. Veel kookplezier!
 
 
Zeewierwinkel op de Pure Markt
 
Zeewierwinkel staat regelmatig op de Pure Markt in Park Frankendael in Amsterdam. Dit jaar op de zondagen 26 april, 31 mei, 28 juni, 30 augustus en 27 september. De Pure Markt staat voor lekker eten en drinken, ambachtelijkheid, creativiteit, duurzaamheid, gezondheid én gezelligheid! De markt is gratis. Wie weet zien we u een keertje op de Pure Markt.
 
Nieuw: biologisch zeewier uit Ierland
 
Ons assortiment is recentelijk uitgebreid met een aantal mooie biologisch gecertificeerde zeewierproducten uit Ierland van het merk Algaran. Het betreft een complete biologische productlijn van voeding en verzorging op basis van Iers zeewier.
 
Mister Kelp! Pizza's en hamburgers van zeewier
 
Het is de visie van Mister Kelp gezond en lekker eten dichter bij elkaar te brengen voor meer mensen. Zij staan op supergave festivals met de Mister Kelp wagen. Mister Kelp verkoopt o.a. junkfood op basis van zeewier: pizza's met zeesla en dulse en de Dutch Weed Burger! Mister Kelp verkoopt ook zeewierproducten van Zeewierwinkel. Een reden te meer om ze eens op te zoeken! Wanneer en waar? Svan Market Den Haag: 26 april, 24 mei, Svan Market Rotterdam 10 mei en 7 juni, Streekmarkt Utrecht 5 april en 7 juni, Rrrollend Rotterdam 12 t/m 14 juni, Graaf Groen Alkmaar 3 mei.
 
 
 
Een vriendelijke groet!
 
Zeewierwinkel, Frank Hoekstra
Zeewierwinkel, Oudeschans 21, 1011 KS  Amsterdam
Telefoon 06-27407536    www.zeewierwinkel.nl    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.