Winkelwagen is leeg

Nieuwsbrief Zeewierwinkel   september 2015
Bezoek Zeewierwinkel.nl
Like ons op Facebook
 
Volg ons op Twitter
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
SPIRULINA PASTA
 
 
€ 3,85
 
Heerlijke pasta met een stevige 'bite' en de groene kleur van spirulina. Kooktijd 5 minuten! Met 4% spirulina zeewier.
WAKAME PASTA
 
 
€ 3,85
 
Heerlijke pasta met een stevige bite en de zilte smaak van wakame. Kooktijd 5 minuten! Met 3% wakame zeewier.
DULSE POEDER
 
 
€ 4,95
 
Puur en biologische zeewierpoeder van het merk Algaran. Het zeewier komt uit de Ierse oceaan.
 
5 ZEEWIEREN POEDER
 
 
€ 4,95
 
Puur en biologische 5 zeewieren poeder van het merk Algaran. Het zeewier komt uit de Ierse oceaan.
NAAR DE WINKEL
Nieuw: 3 x puur zeewier!
Beste zeewierliefhebber,
 
Zeewierwinkel heeft recent 3 nieuwe zeewierproducten in het assortiment opgenomen. Het gaat om puur zeewier uit Frankrijk. Biologisch gecertificeerd en héél gemakkelijk in gebruik.
 
Biologische zeewier van Marinoe
Biologische Dulse
  • Marinoë Dulse is een rood wier en heeft daardoor een prachtige kleur. Voeg deze smaakmaker toe aan al uw gerechten: vis, salade, rijst, ei, soepen en sauzen.
    Bekijk dit product...
Biologische Visserssalade
  • Marinoë Vissers salade is een biologische smaakmaker met vlokken dulse, zeesla en nori zeewier. Deze smaakmaker is te gebruiken over vis, schaaldieren en vlees, soepen, sauzen, salades, eigerechten en gebakken aardappelen.
    Bekijk dit product...
Biologische Wakame
  • Marinoë wakame is een Frans zeewier die prima gebruikt kan worden om smaak te brengen aan vele gerechten: salade, vis, ei, soepen, sauzen, pizza. Even 10 minuten weken in koud water. Levert een smakelijke basis voor een wakame salade.
    Bekijk dit product...
 
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
 
Recept: zeespaghetti carbonara
Zeespaghetti
 
Dit eenvoudig te maken gerecht met zeespaghetti willen we u niet onthouden:
 
Benodigdheden 2-3 personen:
  • 250 gewone spaghetti
  • 40 gram gedroogde biologische zeespaghetti van Algaran
  • 75 gram in kleine reepjes/stukjes geneden spek
  • 3 teentjes knoflook
  • gemalen peperkorrels
  • zeezout
  • 120 ml room
  • 1 eidooier
  • 1 heel ei
  • 75 gram parmezaanse kaas geraspt
Bereiding:
  • Bak het spek tot het uitgebakken is. Voeg op het einde de helf van de geperste knoflook toe en naar wens en naar smaak de gemalen peper. Gooi eventueel het te veel aan uitgebakken vet weg.
  • Meng de eidooier en het hele ei samen met de kaas. Voeg de andere helft van de knoflook toe.
  • Als de spekjes klaar zijn doe dan de spaghetti én de zeespaghetti in ruim kokend water en laat 10-12 minuten koken. Desgewenst zout toevoegen naar smaak.
  • 2 Minuutjes voordat de spaghetti klaar is: voeg de room toe aan de uitgebakken spekjes. Zorg dat het geheel goed warm is.
  • Giet de spaghetti af. Voeg direct de ei/kaas, spek/room toe en roer het geheel voorzichtig door elkaar.  
  • Serveer het gerecht direct (het moet goed warm zijn) in een hete schaal of verdeel het over goed voorverwarmde borden. 
  • Garneer eventueel naar wens met peterselie, zeewierkruiden of italiaanse kruiden en paar schijfjes tomaat.
  • Variant: voeg nog wat fijngesneden ringetjes bosuitjes toe voor een knapperige bite en voor de kleur.
Eet smakelijk!
 
 
Een vriendelijke groet!
 
Zeewierwinkel, Frank Hoekstra
 
 
Af en toe zullen wij u onze nieuwsbrief sturen.
Uitschrijven kan gemakkelijk via onderstaande link.
Zeewierwinkel, Oudeschans 21, 1011 KS  Amsterdam
Telefoon 06-27407536    www.zeewierwinkel.nl    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.